dinsdag 4 oktober 2011

Hi All, Inmiddels 3 dagen in Ghana en het voelt als weken. De mensen zijn zo vreselijk aardig en je voelt je zo welkom. Ghanezen zijn echt hele hartelijke, warme mensen. Dat warme overigens, is wat overbodig, want daar zorgt de zon al voor. I am not comlaining, it beats rain!..
We zijn vandaag voor het eerst op kantoor van onze klant en al hard aan het werk. Eerst maar eens proberen ECHT duidelijk te krijgen wat nou de precieze vraag is.

Het goede nieuws overigens is, dat we sinds gisteravond in de lodge internet hebben. Dat was al aanwezig, maar deed het gewoonweg niet. Het is ongelooflijk om te merken hoe vanzelfspekend dit soort zaken allemaal zijn voor ons in NL. 

Ondanks het nog maar kort verblijf hebben we al veel gezien van de stad en hebben ook al echte Ghanese Fufu gegeten. Geen idee waar het van is gemaakt, maar het is een soort substantie (lijkt op stopverf) die als een bal in soep ligt (in mijn geval een soort hele hete pindasoep met stukken kip) en die je dan met je handen eet. Ken van vroeger nog dat grapje: Ork, ork, ork, soep eet je met een????   Nou geloof me, met een vork is echt een STUK makkelijker dan met  je handen........ uiteindelijk toch maar een lepel! Overigens was zowel de Fufu als de soep heel erg lekker, dus dat ga ik vast nog een keer eten!.


voor nu even genoeg, maar geloof me. Plenty more stories to tell. Nu al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten